Diensten

Beurzen

Succesvol deelnemen aan een beurs gaat samen met een zeer intensief voorbereidingstraject. Er komt heel veel bij kijken. Het is goed om te weten dat u aan Agri Events zaken rondom de beursdeelname kunt uitbesteden, zoals b.v. uitnodigingsbeleid, de logistieke organisatie, reis- en verblijfsarrangementen, beurstraining medewerkers, bezoekersregistratie, etc. Door één of meerdere zaken uit te besteden, houdt u tijd over voor andere werkzaamheden. De toegevoegde waarde van Agri Events is de uitgebreide jarenlange ervaring met beursdeelnames. Samen met u gaan we voor een optimaal resultaat.

Open dagen

Een open dag organiseren, het vergt veel tijd en energie van u en/of uw medewerkers. Deelnemers selecteren en aanschrijven, een goede cateraar kiezen, offertes vergelijken, prijsafspraken maken, een advertentie opmaken en plaatsen, etc. Het is vaak niet uw dagelijks werk. Agri Events kent het klappen van de zweep en werkt samen met betrouwbare partners en cateraars. Agri Events neemt de gehele organisatie, incl. de administratieve afhandeling van de deelnemers, voor haar rekening. De vergoeding van onze diensten wordt veelal onder de deelnemers verdeeld. Voor u als initiatiefnemer van de open dag is de investering nihil. Informeer naar de mogelijkheden.

Events

Relatie-events, personeelsfeesten, excursies, congressen, etc. Ieder evenement is uniek en heeft een eigen invulling en aanpak. Het is maatwerk. Agri Events denkt graag met u mee. In een persoonlijk gesprek bespreken we uw wensen, waarna wij u een creatief voorstel op maat presenteren. Met u als inspiratiebron, een uitgebreid netwerk en betrouwbare partners gaat Agri Events een uniek en succesvol evenement organiseren.

Promotie agrarische sector

De agrarische sector staat dichtbij Agri Events. Burgers meer te betrekken bij de sector, door b.v. het opzetten van een agrarische dag met evt. een bezoek aan een professioneel agrarische bedrijf. Agrariërs zijn trots op hun vak en willen hun bedrijf graag openstellen voor bezoekers. De burger vindt het vaak heel interessant en voor kinderen is het leerzaam en leuk. Door burgers meer te betrekken bij de landbouw creëer je draagvlak, iets dat de sector ten goede zal komen. Ofwel een win-win situatie. Agri Events heeft leuke creatieve ideeën met als doel promotie van de landbouw.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Dan kunt het contactformulier invullen of direct contact opnemen T: 06 40 26 33 90

Agri Events